Some boots were made for walking

angulus støvletter brune 2021
*reklame for Angulus

Selvom det er ved at blive forår, har jeg stadig mine trusty sorte støvler på. De er efterhånden nogle år gamle, og jeg er nu begyndt at kigge efter nogle nye støvletter, der kan erstatte mine nuværende, eller så jeg måske kan skifte lidt mere, så de begge kan holde endnu længere.

Går efter kvalitet

I takt med alderen går jeg mere og mere efter kvalitetsstøvler, og kvalitetssko generelt. Jeg vil gerne kaste lidt flere penge efter noget, der ikke bare ser godt ud, men også er godt at gå i samt lavet af noget godt materiale. Angulus gør netop dette, og så er det endda et Dansk mærke. Siden 2020 har de lavet alle deres sko i Portugal på deres egen fabrik, men faktisk startede Angulus historie tilbage i 1904…

Se da jeg arbejdede i en børnebutik, solgte vi en del Angulus sko. Det var her jeg først stiftede bekendskab til mærket tilbage i 2013. Jeg kan huske, at jeg altid tænkte at de pæneste sko vi havde i den butik var fra Angulus. Men dengang vidste jeg faktisk ikke det var et dansk mærke, og jeg tænkte ikke over, at de måske også havde et større udvalg til voksne.

Jeg har siden da fået øjnene op for hvor mange lækre sko til kvinder de faktisk har, og altså ikke kun til børn! De har nemlig et rigtigt stort udvalg af støvletter til damer, hvor jeg personligt er ret så vild med den lysebrune Chelsea støvle (som ses på billedet ovenfor). De fleste støvler jeg har, er faktisk sorte. Har kun et par som er en anden farve, så det er overraskende at jeg er så vild med de lysebrune støvletter, men det er jeg. Angulus har selvklart også en masse sorte støvler at vælge i mellem, som også er virkelig flotte, men hvis jeg skulle vælge et par, ville det klart blive de lysebrune støvletter.

Hvad med dig, kender du til Angulus sko?

 

*billedet i dette indlæg er lånt af Angulus i forbindelse med samarbejdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *