Hvilken seng er den bedste?

Der findes et væld af forskellige senge derude, og da jeg valgte min seng, valgte jeg egentlig efter hvad prisen på den, og ikke så meget efter hvad der måske var den bedste seng. Grunden til dette valg, var at jeg lige var flyttet hjemmefra, og min far gerne ville købe en seng og sofa til mig, men selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser. Jeg gik ikke op i senge, og jeg ville egentlig bare have noget der føltes nogenlunde godt og så okay ud.

Dette var tilbage i 2010 hvor jeg flyttede hjemmefra. Min seng er nu 11 år gammel til sommer, og jeg må jo nok erkende, at det snart er tid til at researche efter en ny og bedre seng. Dog synes jeg det kan være lidt begrænset for os, da vi har et mindre soveværelse. Vores seng kan praktisk kun stå på en led, og der vil det virkelig ikke passe med f.eks. en sengegavl – som jeg faktisk synes ville være vildt flot (se eksempel nedenfor).

grey bedroom inspiration 2021

Så hvilken seng skal det være?

Min research fortæller mig, at det som sagt skal være en seng uden gavl, da det simpelthen ikke vil passe ind i vores lille lejlighed / soveværelse. Det skal heller ikke være en seng med en ramme, for hold nu op hvor jeg slog mine ben meget som teenager, da jeg havde en bred sengeramme omkring min madras 😂 og det gider jeg ikke igen! Derfor tænker jeg lidt det skal være noget a la det vi har, bare i bedre kvalitet.

Den seng vi har nu er en boksmadras. Det vil sige, at der teknisk set er en ramme om madrassen, men den er ret lille og føles mere som en del af sengen end som en ramme. Det lette ved boksmadrasser er at man blot skal smide et par ben på den, og så er den egentlig klar til brug. Vi har så også sørget for en god topmadras til den, og her sparede vi faktisk ikke på det. Der ville vi gerne have en god topmadras, specielt fordi sengen jo er så gammel efterhånden.

Min absolute drømmeseng må nok være en kontinentalseng. Jeg synes virkelig de er pæne, og jeg kan godt lide at de er så høje. Så i stedet for at skulle stå op af sengen, skal man nærmere ned fra den. Det er jo i realiteten en boksmadras + nogle andre madrasser, men de plejer at komme som en pakkeløsning. Derudover synes jeg, at det er de senge, der findes i flest forskellige designs. Da jeg var yngre, var jeg ret vild med tanken om en elevationsseng, men det er ikke noget jeg egentlig nogensinde har følt jeg har brug for. Så vi ender nok med en kontinentalseng, når vi skal til at købe ny. Det bliver nok ikke i år, men i 2022 tænker jeg, vil være et godt tidspunkt for os. Plus det giver os lige lidt tid til ordentligt at researche senge.

Hvilken seng har du, og er det en du kan anbefale?

*reklame for Bedrenætter

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *