Det der med vin ik’?

a glas of white wine 2020

reklame

Hvidvin, rødvin, rosévin, portvin – hvilken vin?

Vin har faktisk aldrig været noget jeg jublede over eller bare måtte ‘have’ et glas af efter fyraften. Jeg brød mig generelt ikke om vin i mange år, ud over lidt rosé og champagne hist og her, men det er faktisk begyndt at ændre sig så småt. Er jeg ved at blive voksen gammel? Er det det? Eller har mine smagsløg bare ændret lidt mening? Hvidvin er i hvert fald noget jeg er blevet glad for, og især en riesling. Den skal dog ikke være tør, det bryder jeg mig virkelig ikke om…

At finde den rigtige vin

Når man står i supermarkedet, synes jeg det kan være ret overvældende, at skulle vælge en vin. For hvilken kan jeg lide? Hvilken vil mine gæster kunne lide? Der findes selvfølgelig skilte med lidt tekst på samt flag, så man kan se hvor den kommer fra. En anden mulighed er også, at man kan tage flasken op og læse om vinen. Noget jeg egentlig helt ærligt ikke gider bruge tid på i supermarkedet, specielt ikke i disse corona-tider, hvor jeg helst ikke vil røre for mange ting. Derfor synes jeg, at det er langt lettere og behageligere at sidde i min sofa og købe vin på nettet! ‘Vin med mere’ giver en super god og let mulighed for at finde den helt rigtige vin. De har rigtig gode beskrivelser af vinene samt en god mulighed for at sortere i priser, så man kan finde den rigtige vin til den pris man lige har i tankerne. De har blandt andet en hel del riesling at vælge i mellem, hvilket er min nuværende foretrukne hvidvin, og så er der også en masse lækre rosévin – ja jeg kan godt lide de der friske og frugtige vine. Med andre ord, synes jeg at udvalget er stort og priserne gode.

Hvordan har du det med vin? Yay or nay?

*Skrevet i samarbejde med vinmedmere.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *