Gode sko er et must for ens fødder

People walking near ocean

Sponsoreret indlæg

Vores fødder skal bære os hele livet – det kræver behagelige sko

Noget af det vigtigste for mig når jeg går ud af min dør, er at have sko på der passer til det jeg nu skal lave den dag. Skal jeg på arbejde, er det mig helt frit hvad jeg tager på fødderne da jeg arbejder på et kontor, og derfor ikke skal gå helt vildt meget. Men hvis jeg ved at jeg skal gå en del, så skal der altså noget ordenligt på fødderne. Jeg bliver nok aldrig den der tager høje hæle på hvis jeg ved jeg skal gå en del, og jeg prøver også at undgå helt flade sko med ingen støtte i ved samme lejlighed.

Med andre ord, er det virkelig vigtigt for mig at have en masse sko at vælge imellem herhjemme – sko til enhver lejlighed! Jeg har derfor en del forskellige mærker af sko herhjemme, men et mærke jeg ikke kendte til før nu er Angulus sko til kvinder. Jeg har altid forbundet Angulus med børnesko (da jeg bl.a. har arbejdet i en børnebutik), der har jeg så taget fejl. For Angulus laver også sko til kvinder, og de har faktisk lavet et par helt vildt flotte blokhæle og wedges. Jeg så faktisk min kollega med et par af dem i sort, her den anden dag, og hun fortalte mig at de også var meget behagelige at gå i, hvilket jo bare er win-win. De har faktisk også nogle fede støvler som jeg lige skal holde øje med til efteråret, man kan jo aldrig få for mange sko – vel? ?

 

*Skrevet i samarbejde med Juul Sko*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *