Så er det tid til at pakke vinterstøvlerne væk!

reklame foråret er kommet til danmark

Foråret er endelig kommet til landet. I dag sneg temperaturen sig op på hele 19 grader i København, og jeg havde for første gang mine sommer sko på. Eller altså… det er bare sneakers, som man vel i og for sig, kan bruge hele året rundt – jeg synes dog de er for kolde til kulden. Det var om ikke andet super skønt at have dem på igen, de har været savnet.

SKØNT MED EN “NY” GARDEROBE

Nu har jeg flyttet mine vinter- og overgangssko væk, og frem er mine sneakers og andre sommersko. Det føles jo næsten som om at få en helt ny garderobe, for jeg har jo ikke brugt mine sommersko siden sidste år. Jeg er faktisk på jagt efter et par nye sandaler, som jeg kan have på når jeg skal ud og gå langt. Det vil sige, sådan nogle “ugly ducklings” af en sandal – for helt ærligt så er det svært at finde vandre sandaler der er flotte ?. Man kan dog helt klart finde nogle, der ser okay ud, og som man kan leve med. 


BEHAGELIGE SKO TIL AT GÅ LANGT I


Her kommer det danske mærke New Feet ind i billedet. Fordi sko fra New Feet er lavet til at passe på følsomme fødder. Nu er det ikke fordi, jeg ligefrem har følsomme fødder, men jeg vil gerne passe på dem. Derudover kan jeg godt savne nogle ordentlige sandaler om sommeren, hvis jeg skal ud og gå i timevis. Specielt når jeg er ude og rejse og lege tourist… Hold nu kæft hvor bliver mine fødder hurtigt ømme med forkert fodtøj.

Jeg har ofte bare brugt sneakers til at gå langt i om sommeren, fordi jeg ikke har kunne finde en pæn (samt behagelig) sandal. Nej i år vil jeg gerne have et par sandaler der er lavet til at passe på ens fødder, og lavet til at man kan gå langt i dem om sommeren uden at få ondt. Det er simpelthen mit shoe-goal of the year ?. Om det bliver  sko fra New Feet eller et andet mærke, det må tiden vise. Nu ved jeg, og I, ihvertfald at dette mærke kan tilbyde ordentligt fodtøj.

 

Hvad går du mest op i, når det kommer til sko: Udseende eller magelighed?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *