Nye tilføjelser til Køkkenet

cup of tea and hands reklame

Matt og jeg har boet sammen i snart 2 år, og det medfører jo et par nye ting eller to. Vi er begge rigtig glade for at lave mad, og vi bruger derfor en del tid i vores lille køkken. Sidste år investerede vi i en lille food processor, og det har seriøst været et godt køb. Vi bruger den en hel del, både til at lave hummus og andre dressinger, men også til at lave brødkrummer til goujons.

Før det fik vi købt en fin kande til at brygge løs te i. Den fungerer også upåklageligt, men den holder ikke teen vildt varm. Det er også helt i orden, da det jo ikke er det den er købt til. Men derfor har vi talt om, om vi også skulle få en slags termokande til når vi har gæster. Altså en pæn en, ikke sådan en rød en fra folkeskolen.

Vi har kigget på et par forskellige i Magasin og Illum, og på internettet selvfølgelig. Vi har også set på noget køkkenudstyr fra Alfi, som er et tysk mærke og de har nemlig også kander. Deres design er faktisk virkelig fint, og så er priserne også helt i orden. Hvilken vi kommer til at vælge, vil tiden vise. Det kan selvfølgelig også være, at vi ender med noget helt tredje.

 

*Skrevet i samarbejde med Butikjespors*

Photo credit: Unsplash

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *