A Danish beauty brand you need to know: Meraki

woman washing a leaf and hands

sponsored leahsephira scandinavian lifestyle blog

Velvære og æstetik

Det er to enkle ord der beskriver Meraki. Det er nemlig to ting som Meraki fokuserer på; at få gode lækre, ‘rene’ produkter ind i danskernes hjem samtidig med at det skal se flot og enkelt ud. Meraki er også et dansk mærke, som er lavet af dem der står bag bl.a. house doctor og Nicolas Vahé. Sidste nævnte har både jeg, og en masse jeg kender, en del krydderiblandinger fra eller mest af alt saltblandinger med forskellige krydderier i.

For et par måneder siden købte jeg en virkelig lækker håndsæbe fra Meraki af serien “Pure”. Den duftede ikke af så meget, da der ikke var noget parfume i den jeg valgte, men til gengæld synes jeg, at mine hænder blev rigtig bløde. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har noget imod parfume i sæber, men jeg synes flaskens design var så fint og enkelt, at jeg nappede den.

Noget jeg til gengæld glædede mig over, var at den var uden SLS og parabener, som jo kan være hormonforstyrrende og alt muligt andet. Den indeholdte også aloe vera, havre og agurkeekstrakt som alle er med til at blødgøre og pleje ens hænder.


ER DET PENGENE VÆRD?


Hvis du er en af dem, som synes mere end 100kr for f.eks håndsæbe er dyrt, er jeg faktisk helt enig! Det er en total luksus, at købe en lidt dyrere håndsæbe, end blot en tilfældig en for 20kr i et supermarked. Det er heller ikke noget jeg gør ofte, men blot engang i mellem. Dog kan jeg ikke lade være med, at sammenligne det med hvad jeg giver for f.eks min dagcreme. Dér bruger jeg gerne 300+ kroner for noget godt, så hvorfor er det ikke også okay at give lidt mere for ens håndsæbe? Vi skal jo trods alt bruge vores hænder hele livet, og til mange ting. Ja, det er i hvertfald mine tanker bag priserne på en god håndsæbe!


DET ER IKKE KUN SÆBE


Nu har Meraki langt flere produkter, end det jeg bruger fra mærket. De har nemlig også bodylotions, forskelllige cremer, håndklæder, børster, shampoo og meget meget mere. Jeg er nok lidt kræsen hvad angår Shampoo og cremer, hvilket er derfor jeg ikke har prøvet deres produkter i den kategori endnu, men det kan være, at jeg en dag også vil kaste mig ud i at prøve de produkter.

*Skrevet i samarbejde med kaiku.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *