One of the best presents for graduation

presents with lilacs and ribbon 2021
*reklame for Vibholm

Da jeg bestod mit master thesis eksemansforsvar, stod mine aller nærmeste og heppede på mig ude i en af lobbyerne. Det var en helt ualmindelig skøn dag, en som jeg aldrig nogle sinde vil glemme. Det er altså stort at få sin uddannelse i hus, det er stort at nå i mål. Det der så hjælper til at knytte et minde til sådan et stor begivenhed, er ærligt en personlig, gennemtænkt gave.

Det kan være svært at beslutte sig for hvad man skal købe i gave til studenter. Ligegyldigt hvilken uddannelse man får sig, skal det fejres, og det er noget man altid vil huske, og tænkte tilbage på. Jeg selv huske hele dagen tydeligt, men lige nu skal dette handle om noget andet, nemlig den fineste gave jeg fik af min mor; et rigtig smukt armbånd fra Georg Jensen.

Graduation celebration 2018 leah salazar masters degree

Et minde der er foreviget.

Jeg fik selvfølgelig nogle fantastiske gaver fra alle, men der er nu altid noget ekstra særligt ved, at få en gave fra ens forældre. Armbåndet fra Georg Jensen var fra min mor, som du kan se ovenfor og hun havde udvalgt det netop fordi, at hun gerne ville have at gaven var noget jeg kunne have for evigt. Noget smukt, noget med betydning og noget I god kvalitet – og det er hvad Georg Jensen kan. Armbåndet jeg fik hedder “Offspring”, og jeg synes der er noget så smukt ved, at min mor købte det til mig. ❤️  For det er jo det jeg er til hende, hendes barn.

Da min søde lillesøster Sarah blev 18 år købte jeg også et smukt smykke til hende, for smykker i god kvalitet er og bliver noget der kan holde længe. Ofte kan det holde i flere generationer, og derfor synes jeg også at Sarah skulle have et flot smykke. Generelt vil jeg altid synes, at et smukt smykke er en rigtig god gaveidé. For det holder længe, og hver gang man tager det på, bliver man mindet om, hvem man fik det af og hvad anledningen var. Jeg er i hvert fald lykkelig for mit Georg Jensen armbånd fra min mor, og jeg smiler altid ved mindet, når jeg tager det på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *