Dét er vi altså gode til I Danmark

blue sky pink clouds meraki

sponsored

MERAKI: RENE OG ENKLE LIVSSTILSPRODUKTER


Jeg har mange gange kommet til at stå og snuse og dufte til en af de mange lækre produkter fra Meraki, når jeg har været ude og handle – for de dufter altså skønt! Udover deres duft, så er de også uden parabener, SLS og meget andet hvilket kun er et plus i mine øjne. Ofte er det deres sæber og duftlys der personligt lokker mig, og det hænder da også, at jeg har købt et par produkter fra mærket med hjem (bl.a. en lækker håndsæbe med appelsinduft). 

MILDE INGREDIENSER – JA TAK!

Du behøver dog slet ikke at tage ind til byen for at prøve nogle af deres ting, du kan faktisk få mange lækre ting online som for eksempel Meraki livsstilsprodukter . Jeg køber ofte selv ting som sæbe, makeup og hudpleje online, fordi det altså nogle gange bare er nemmere og mere afslappende, at sidde i sofaen og ligge ting i ‘kurven’ – specialt når man ved hvad man kan lide.

…OG SÅ ER MERAKI JO OGSÅ ET DANSK MÆRKE

Hvilket jeg synes er lidt rart fordi så ved man at der bliver kræset om tingene. Der findes efterhånden en hel del lækre danske mærker, som f.eks. Karmameju, Tromborg og Ole Henriksen (som jeg også virkelig holder af). Men der hvor Meraki altså virkelig vinder min opmærksomhed er prisen på deres håndsæbe kontra prisen for en håndsæbe fra Karmameju – der får man så altså lidt mere sæbe for pengene med Meraki (faktisk det dobbelte). Ja, jeg er ihvertfald glad for sæben, de gange jeg har købt den.

Kender du til mærket, og i så fald kan du også lide det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *