Dengang Matt flyttede ind…

matt and leah sunset cornwall lands end sponsored

Sidste sommer (altså sommeren 2017) flyttede min kæreste Matt og jeg sammen. Han havde ikke så mange møbler, nok mest fordi det er lidt sværere at tage mange møbler med sig fra England end som så. Dog aftalte vi blandt andet én ting; at jeg ville skille mig af mig var mit fjernsyn, så han kunne få sit med, da hans var en hel del bedre.

Jeg går ikke selv op i hvilket TV jeg har, så længe det giver mig et pænt billede, god lyd og ikke er for småt – så er jeg glad. Jeg går heller ikke rigtig op i mærket eller størrelsen på det, men det gjorde han og så skal han selvfølgelig have lov til at stå for den del af huset – elektronikken den står han mest for. Da han var flyttet ind, og alle ting så småt var faldet på plads, skulle vi finde et antenne kabel, HDMI kabel og mange andre kabler, der passede til alle de forskellige ting, for Matt havde jo haft engelske kabler og ledninger som ikke passer til de danske stik.

Vi tog i diverse byggemarkeder og elektronik butikker, og vi endte egentlig med, at købe nogle kabler som vi kunne have fået billigere, hvis vi havde købt det online, samtidig ville vi kunne have sparet en masse tid, så det vil vi klart gøre i fremtiden! Jeg håber I kan bruge vores lille historie til at finde billigere kabler (så som fra AvXperten), og selvfølgelig til at spare jer tid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *