Når jeg løber tør for plads

reklame

Det er ikke nogen hemmelighed, at min kæreste og jeg ikke har super meget plads i vores lejlighed (altså der er plads nok men ikke til alle de ting jeg har haha). Den er nemlig ikke så stor, så derfor har jeg altid prøvet at finde gode opbevaringsløsninger til alle vores (læs: mine) ting. For jeg må være ærlig og indrømme, at det nok er mig, som har flest ting stående. Jeg har jo selvfølgelig også boet her længst, closing in on ten years ?, så det er vel klart nok. Heldigvis har vi også et rimelig stort loftrum med plads til masser af opbevaringskasser.

Nordic-Livingroom-small-2017

DET ER JO IKKE ‘BARE’ TING

Nu siger jeg jo, at jeg har mange ting stående, og det har jeg også, men det er jo ikke bare ting og skrammel. Eller det synes jeg ikke, at det er. På loftet har jeg mest julepynt, halloween- og påskepynt – men der står også ting, som jeg gerne vil have i køkkenet. Vi har desværre bare ikke plads til så meget i vores køkken, så derfor er der en masse opbevaringskasser fyldt med random køkkenudstyr. Vores kufferter står også på vores loft, så dem må vi altid løbe op og hente, når vi skal rejse.

En dag vil jeg gerne have plads til dem alle i vores hjem, men i vores lille to-værelses lejlighed er der sku’ ikke plads til det hele. Der må vi være lidt mere praktiske. Mia står fx også på loftet, og hun kommer kun ned om sommeren når det er 1000 grader varmt. Mia er navnet jeg tildelte vores skønne gulvventilator (findes der et mere sexet ord? I think not ?) sidste år.

PLASTKASSER MED LÅG GØR DET LIDT NEMMERE

For en del år siden begyndte jeg at investere i bedrollers, og det gjorde jeg fordi det er super nemt lige at slide dem ind under sengen, og derved vinde lidt ekstra plads. Jeg har dog også en bedroller eller to på loftet, og den dag i dag består alle min opbevaringskasser på loftet faktisk KUN af gennemsigtigt plastik. Af den simple årsag at man kan se hvad der er i – hallelujah hvor er det dog nemt at finde ting nu.

Jeg kan huske dengang jeg brugte flyttekasser på loftet, så tog det mig en krig at finde noget. I dag er der som sagt kun plastkasser med låg, altså også gennemsigtigt låg! Så det er bare ét kig, og så ved jeg hvad der er I. Super dejligt når det kommer til at vælge det rigtige julepynt, eller finde den ekstra borddug jeg har gemt væk i en kasse på loftet.

Så hvis nu du også har en lille lejlighed som os, kan jeg klart anbefale en bedroller, eller to, for så vinder man lige lidt ekstra plads under sengen. Det kræver selvfølgelig, at din seng er ‘høj’ nok. Har du loft/kælder så anbefaler jeg også at investere i kasser lavet af gennemsigtigt plastik – så finder du hurtigt hvad du leder efter. Plus de er super nemme at stable på hinanden!

bedroller
*Dette indlæg er sponsoreret*

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *