Sådan begyndte jeg at sende flere blomster

flowr grey background bouquet of pink and dustry rose flowers
*reklame for FLOWR

Er du også den type, der holder af at sende blomster? For det er jeg! Jeg er ikke kun glad for at sende blomster til folk jeg holder af, men jeg holder selvklart også af selv at modtage en flot buket i ny og næ. Der vil jeg faktisk slå et stort slag for min veninde Vanessa. Hun skubbede mig nemlig (intetanende) i gang med at sende flere blomster til folk jeg holder af.

Valentinsdag er en god mulighed for lige at sende en buket

Før du får historien om Vanessa, vil jeg lige sige tak til min søde kæreste, som på Valentinsdag gav mig en rigtig skøn buket blomster. Selvom jeg går ind for, at man ikke behøver have en mærkedag for at give blomster, varmer det altid at få en fin buket på årets “mest romantiske dag”. Og til jer mænd derude, hvis ikke I køber blomster ofte, så er Valentinsdag altså et godt sted at starte 😉

Flowr pink bouquet 2021

Nå, tilbage til historien med min veninde Vanessa. Jeg mødte Vanessa tilbage i 2018, og vi blev lynhurtigt rigtig gode veninder. Fast forward til min fødselsdag, hvor der blev ringet på døren, og ind ad den fik jeg en fin buket. Jeg blev simpelthen så glad, og dér gik det op for mig, hvor meget lykke en buket rent faktisk giver, når det kommer fra en man holder af. Hun sendte mig faktisk også en, en gang hvor jeg var virkelig syg med influenza. Hun er så sød og betænksom altså ❤️

Det er selvfølgelig ikke fordi, at jeg ikke var klar over, at det var fedt at få blomster. Det har jeg da altid elsket og bl.a. fået fra familie og kærester gennem årene, men det var lidt noget nyt, det med at få en buket fra min veninde på min fødselsdag uden at have inviteret til noget, eller da jeg lå syg med influenza på sofaen. Jeg vidste dog lige med det samme, at det var et trait jeg gerne ville lære af hende – og det gjorde jeg så!

Jeg har siden da selv altid sørget for buketter på fx min mors og mormors fødselsdag, og andre jeg holder af. Selvfølgelig vil jeg gerne kunne sende til alle jeg holder af, men så bliver min bank og jeg nok ikke helt gode venner haha. Jeg vil også lige sende et tak til min veninde, for lige at minde mig om, at det jo er de små ting, som en buket blomster, der gør en glad i hverdagen.

Jeg synes dog, at især i denne tid vi er i, så er en buket blomster altså bare noget der varmer (endnu mere). Så hvis du har en i tankerne, en du har kær, og som du synes lige skal have en kærlig tanke… Ja så send en buket afsted. Tro mig, det er virkelig noget man bliver glad for 😊 Og det er altså ikke størrelsen på buketten der betyder noget, det er tanken bag.

Sender du egentlig selv blomster til din familie/venner?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *