What’s your favorite sneaker brand?

tivolis koncertsal sommer 2019
*Lavet i samarbejde med Rabolsko.dk

Om nogle uger fylder jeg 30 år, og jeg er derfor blevet spurgt nogle gange om at sende min ønskeliste afsted. Derfor er jeg i gang med at skrive ønsker ned, og et af mine ønsker i år er altså, at få nogle nye sneakers. Jeg går næsten kun i et par og vil derfor gerne have et nyt par da mine er slidte (har også andre sko selvfølgelig, men sneakers har jeg ikke mange af).

Hvilket sneakers mærke er bedst?

Det der er vigtigst for mig i forhold til sneakers er komfort, da jeg gerne vil kunne gå langt i dem uden at mine fusser skal lide (selvfølgelig skal de heller ikke være super grimme). Jeg synes blot, at sneakers er den type sko, som bare SKAL være komfortabel.

Dem jeg bruger lige for tiden, er fra Björn Borg, og selvom jeg er glad for dem, tror jeg nu, at jeg vil ønske mig et andet brand. ‘Problemet’ er bare, at der findes sååå mange brands, så hvordan vælger jeg lige. Jeg tænker i hvertfald at ønske mig Skecher sneaks og/eller eventuelt nogle fra Adidas eller Nike. Jeg har haft et par Skechers før, og jeg var virkelig glad for dem, da de er vildt behagelig at gå i, og jeg har set et par i vinrød, som ser rigtig rar ud.

 

Hvilket sneakers mærke kan du bedst lide?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *