That time I did water aerobics

water from a pool
*Lavet i samarbejde med Badehaette.dk

For et par år siden startede min veninde Maiken og jeg til vand-aerobics i Vanløse, hvilket var virkelig sjovt (og hårdt!). Vi var afsted hver uge efter arbejde/uni i ca. 8-9 måneder. Nogle gange savner jeg det, dog savner jeg ikke, at mit hår lugter af klor eller at mine briller konstant blev stænket til med vand. Jeg kunne selvfølgelig blot tage dem af, men så ville jeg have lidt svært ved at se alting klart. Og to be honest så kan jeg godt lide at se ?

Da jeg var yngre var jeg ofte i svømmehallen med min far, og der brugte jeg altid svømmebriller. Dengang var mit syn lidt bedre, og jeg havde det okay uden briller. Ja det vil altså sige, at jeg godt kunne se uden dem – dog ikke crystal clear. Jeg prøvede én gang at tage mine svømmebriller med til vand-aerobics, men kunne konstatere rimelig hurtigt, at mit syn ikke er blevet bedre med årene ?.

Tænk nu engang hvis jeg havde vidst, at man kan få svømmebriller med styrke i, så havde det seriøst været meget federe at være i poolen. Hvis jeg nogensinde starter til vand-aerobics igen, vil jeg klart anskaffe mig et par, så jeg ikke behøver gøre mine egne briller beskidte hver gang.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *