Inspiration til nyt lys i hjemmet

yayoi Kusama black room with lights
*reklame for Paustian

Min kæreste og jeg er for nyligt begyndte at tale om, at vi skal have opgraderet lampen der hænger i loftet i vores stue samt vores sofa. Lige nu har vi en lampe, som egentlig ikke fordeler lyset vildt godt i rummet, og vores sofa, er egentlig min gamle sofa som nu er 10 år. I år skal begge nok skiftes ud, men så er spørgsmålet jo lige med hvad!

Lampeskærm eller ej?

Lige nu har den lampe vi har hængende en lampeskærm som virkelig er irriterende at støve af. Det er sådan en der nærmest er flettet og man kan ikke bare lige let køre en klud henover. And to be honest er det ikke ofte den lige bliver støvet af, selvom den nok burde. Derfor ser jeg gerne, at vi får en lampe der har en lampeskærm der er relativ let at tørre af.

Om det så skal være en i sølv, hvid, bronze eller akryl ja det er jo lige spørgsmålet. Jeg er sikker på, at det ikke skal være en mørk farve, og selvom jeg er ret så glad for kobber/bronze farve, så har jeg ikke lyst til, at mit lys skal være dulmet. Derfor tror jeg, at vi ende ud med at købe en hvid lampeskærm. Vi har blandt andet klikket os lidt rundt på Paustians hjemmeside, som har en masse fine lamper, og heriblandt har specielt jeg kigget på en gammel klassiker, nemlig Le klint lamper. De minder mig faktisk en del om min barndom, da jeg mindes min mormor havde såden en lampe stående, eller i hvert fald en der minder meget om.

Jeg er ret vild med deres Le Klint Caché pendel lampe i grå, den ville faktisk være rigtig fin, og den ser også ud til at være let at rengøre! Derudover så er Le Klint også god kvalitet, og det synes vi er lidt vigtigt, så det holder en masse år, og samtidig er pæn at kigge på.

Vi kigger som sagt også efter en sofa, for vores gamle sofa trænger virkelig til at blive udskiftet. Dér er vi virkelig kræsne, for vi har en del krav til sofaen. Den skal helst kunne laves om til en seng, da vi bruger den til gæster, og så skal den have en chaiselong, have et pænt design, og gerne være løftet fra gulvet, så vi let kan rengøre under den. Ja vi har som du kan se et par boligønsker som vi vil indfri i år, men vi er tålmodige, og venter til vi finder den helt rette lampe samt sofa for os.

Hvad med dig, har du nogle bolig ønsker i år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *