Christenings, babies and adulting…

christenings babies and adulting

*Lavet i samarbejde med Parcellet.dk

Jeg er ved at være i den alder, hvor det føles som om, at alle får børn og bliver gift til højre og venstre. I sidste måned var Matt og jeg sågar til hans søsters bryllup, og der var også en hel del unge par med babyer til stede. Don’t get me wrong – jeg elsker børn, og babyer er SÅ søde (altså for det meste… haha), men nogle gange får jeg bare den følelse af, at jeg også ‘bør’ være der, med bryllup og baby.

Jeg ved godt, at det ikke er sandheden og at alle mennesker og par er forskellige. Der er jo en hel del, der i dag vælger ikke at få børn, eller andre der ikke kan, osv. Dette indlæg skal egentlig ikke handle om det, men mere om gode gave foreslag til når man er ude og “adulte” (lave voksne ting), så som at deltage i et bryllup eller dåb.

Jeg synes nemlig det kan være svært at finde en god gave. I hvertfald hvis man begrænser sig til fysiske butikker. Jeg fandt nogle super gode gaver til Matt’s søster online, og de var simpelthen så glade for dem. Når det kommer til barnedåb, så ender det ofte ud i at barnet/forældrene får vildt mange af de samme ting. Derfor kan jeg godt lide, at bevæge mig ud i online shopping, og finde andre mærker som ikke nødvendigvis ligger på hylden i de store kæde-børnebutikker. På den måde er der større sandsynlighed for, at det bliver en mere unik gave.

Jeg har faktisk selv arbejdet deltid I en babybutik i ca. 3 år i alt, så jeg ved, at der selvfølgelig også findes en masse gode ting. Men man kan virkelig finde mange lækre ting online, se her liste med gode dåbsgaver og andre fine sager. Jeg er blandt andet helt vild med det lille fødselsdagstog, og det fine ABC tæppe man kan få hos Parcellets hjemmeside.

 

Hvor plejer du selv at købe gaver til bryllup og barnedåb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *