What I love about jewelry

laptop, nail varnish and jewelry
*Lavet i samarbejde med Brodersenkobborg.dk

Jeg forbinder smykker med minder, og folk jeg har kær. Det er nok også derfor, jeg bruger smykker næsten hver dag. Faktisk er det hver dag når jeg er ude, ikke bare næsten. De eneste få undtagelser er dage, hvor jeg bare er hjemme for mig selv, er syg, eller bare tuller rundt, der gider jeg ikke at tage smykker på. Tænker også at det er godt for min hud, ikke at have smykker på engang imellem.

Øreringe, halskæder eller hvad?

Det fede med smykker er jo at de findes i alle størrelser og farver, og man kan have dem på nærmest over alt på kroppen.  Jeg har dog ikke nogle piercinger, ud over et hul i hvert øre. Så de smykker jeg bruger er nok de mest konventionelle. Mit go-to smykke er dog helt klart øreringe, halskæder og ringe! Åh hvor jeg elsker et par flotte øreringe, og dem har jeg virkelig også mange af. Ofte når jeg er ude og rejse, køber jeg et par øreringe med hjem så jeg har et lille minde. Jeg har fx et par kokosnødde-øreringe fra Ecuador, som er perfekte til en dag på stranden! ? Så det er ikke fordi, det behøver at koste en bondegård, jeg har smykker i vildt forskellige prisklasser – har bl.a. en masse fra “Claire’s” (en billig kæde i USA/UK) som er virkelig fine og de har måske kostet en 50’er eller 100 mand.

Nogle af mine yndlings smykker, er nogle jeg har fået af min familie, venner og kæreste. Jeg kan huske præcis hvornår jeg fik dem, og det synes jeg er rigtig rart, da jeg så forbinder dem med gode minder. Næste år fylder min lille søster 18 år (helt vildt!!) og jeg vil rigtig gerne finde et flot smykke til hende, som hun kan have i mange år – og forhåbenligt mindes om at det er fra hendes storesøster. Det store spørgsmål er så, hvilket slags smykke det skal være. Der findes fx Christina Watches smykker på tilbud netop nu, og selvfølgelig mange andre mærker. Men det er svært at vælge… Jeg tror dog, at det skal være noget i sølv eller rhodineret sølv, for det holder jeg selv meget af.

Hvad betyder smykker for dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *