Nye ting til soveværelset

white bed sheets 2021
*reklame for Rikkitikkishop

Vi er så småt begyndt at pifte farverne lidt op i vores soveværelse. Vi har fået nye flotte plakater op på væggene og jeg har fået skiftet farverne lidt på plantepotterne. Så har vi også investeret i et flot nyt sengetæppe som matcher en kæmpe pude der er på vores seng (som jeg gav Matt i fødselsdagsgave for et par år siden).

Det seneste vi har købt til soveværelset var et sæt nyt fint sengetøj. Jeg kiggede først på en del farverigt sengetøj, da vores sidste sæt var gråt med noget mønster, tænkte jeg, at jeg måske gerne ville have noget blåt eller grønt. Jeg foreslog også sart rosa, meeeen det var Matt ikke så frisk på haha. Jeg kiggede på rigtig mange mærker online (fordi corona…), og så bl.a. på en masse muligheder fra Sødahl sengetøj. De havde nemlig et rigtig flot ‘sky blue’ sengesæt, og et mærkegrønt ‘teal’ sengesæt, som jeg næsten endte med at købe. (Jeg har virkelig et eller andet med mørkegrønt ❤️).

Til sidst endte vi, eller jeg, dog med at vælge et helt kridhvidt sengesæt i stedet for. Det er faktisk første gang jeg har et helt hvidt sengesæt, og jeg aner simpelthen ikke om det vil holde længe eller ej. For er der ikke noget med, at hvidt hurtigt bliver lidt fesent at se på? Time will tell I guess. Jeg synes blot, at det så rigtig flot og stilrent ud, og selvom der ikke er farver på, så har vores sengetæppe og soveværelse generelt fået et lille pift op af med lidt fine forårsfarver. Derudover er det også et sæt, som er lavet i god kvalitet. Førhen har jeg blot købt noget billigt sengetøj, som egentlig også var fint nok, men man kan altså godt mærke forskel, når man lige kaster lidt flere penge efter det.

Jeg er spændt på at se hvor lang tid det egentlig holder sig pænt hvidt. Det kan være, at vi allerede senere i år må købe et nyt sæt. Jeg håber dog på, at en hvidvask og noget vanish kan hjælpe med at holde det flot! Hvad med dig? Er du til pang-farver eller noget mønstret sengetøj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *