Kaster lidt kærlighed til Posters

Poster store green posters bedroom wall 2021

Plakater giver nyt liv til væggen


Nu er det rigtig blevet rigtig vinter, og forleden gik det op for mig, at det nu er lidt over 10 år siden jeg flyttede hjemmefra, og flyttede ind i den lejlghed jeg bor i i dag. Det er så ikke længere kun mig der bor her, men også min søde kæreste, og vi har endelig besluttet at få noget nyt op på væggene – nemlig nogle rigtig fine posters, eller plakater om man vil, i flotte rammer fra Posterstore.

Jeg har selvfølgelig haft andre plakater i tidernes løb, men altid kun én ad gangen over sengen i soveværelset. Ja faktisk hang den sidste der i circa 4 år… så NU er det altså på tide med en opdatering!

Forandring fryder – især på hvide vægge

Tidligere i år erstattede jeg min gamle dvd opbevaring med en ny hylde/reol. Den anden havde været der siden jeg flyttede ind. Jeg kan med andre ord godt være lidt langsom til at skifte til nyt, altså bare med nogle ting, selvfølgelig gælder dette ikke med alt.

Det næste nye der så er sket er, at vi som sagt har fået nogle fantastiske plakater op at hænge! Både i stuen og i soveværelset, som I kan se på billederne. Det er helt vildt hvad et par plakater kan gøre for et rum. Posterstore har et fantastisk stort udvalg af plakater, så det tog os faktisk et par dage at blive enige om hvilke der skulle hjem og hænge på vores væg.

Stort udvalg og gode priser

Den side jeg brugte mest tid på, at kigge på plakater var i kategorien naturplakater. Jeg har bare et eller andet med, at få naturen indenfor! Nok også derfor at jeg har et væld af planter i vores hjem. Jeg synes også de havde så mange fine tekstplakater, men Matt var ikke helt med på vognen med tekstplakater, så jeg måtte dy mig og holde mig til andre motiver.

Det var ellers mest mig der stod for valget af plakater, så det var mig der sad på computeren og scrollede og klikkede mig igennem de mange plakater. Det fine ved Posterstore er også at de har sider der viser færdige plakatvægge, som man kan bruge til inspiration, og så får de nye plakater hver tirsdag. Derudover er det hele meget skandinavisk inspireret hvilket passer perfekt til vores hjem! 😊

Poster store posters in bedroom 2021

En enkelt stor poster eller billedevæg?

Et andet valg vi skulle tage var om det skulle være en hel billedevæg eller bare en enkelt plakat eller to. Da vi ikke bor i et stort hus, men blot i en lille to-værelses lejlighed faldt valget på et slags kompromis: en mini billedevæg. Jeg besluttede at tre plakater i stuen og tre i soveværelset ville være en fin løsning. Vi vil på sigt også have en plakat op i køkkenet med nogle fine urter, vi har faktisk fundet den her urteplakat, som vi vil bestille, når vi har besluttet os for størrelsen på den vi vil have (vi skal lige have målt hvor der er plads i vores lille køkken). De har nemlig virkelig mange størrelser at vælge i mellem, så det er super nemt at skræddersy sine billedevægge.

Bæredygtige plakater

Et lille shout-out til bæredygtighed er også på sin plads. Posterstore har nemlig valgt at fremstille alle deres plakater på bæredygtigt papir og samtidig har de sørget for at kvaliteten af papiret er i top! Deres plakater bliver printet i vores naboland, Sverige, og der har deres printshop både et FSC certifikat samt et Nordic Swan ecolabel. Selvom jeg ikke konsekvent kun går efter bæredygtige produkter, gør det mig nu rigtig glad, at de plakater jeg har på væggen er ‘miljøvenlige’.

Vi er så glad for vores nye liv på væggene herhjemme. Plakaterne er så fine og ud af den alle må jeg sige, at det er ‘hogwarts toget’ der er min absolutte yndlings. Det er så fint og magisk – og da vi begge elsker Harry Potter passer det perfekt til vores væg. Som I også kan se fra billederne, havde jeg lidt svært ved at beslutte hvor det skulle hænge. Det endte inde i soveværelset!

Spar 35% med denne rabatkode

Hvis du nu er blevet inspireret til at få pustet lidt nyt liv på dine vægge, kan du få hele 35% rabat på plakater* med min unikke kode: sephira35. Koden til Posterstore kan bruges fra den 29. januar til og med den 2. marts, så det er nu du skal slå til for at få nogle gode procenter med!

Hvis du får købt nogle plakater, eller allerede har nogle hængende så del endelig din billedevæg med mig, hvis du har lyst. Jeg elsker nemlig at se andres plakat valg, det kan være så inspirerende.

*Koden giver 35% på alle plakater (undtagen ‘Selection’ plakater og rammer). Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.
Poster store nature posters in bedroom 2021
Poster store posters in living room 2021
sponsored leahsephira scandinavian lifestyle blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *