Homeconnector

antique-door-226770_960_720 spons16

Jeg har nogle gang tænkt over hvad jeg ville gøre med min lejlighed hvis jeg ville læse et semester i udlandet, eller hvis jeg nu fik arbejde i udlandet i et år eller to. Hvordan ville jeg finde en god lejer som man kan være hel tryg ved? Jeg synes ihvertfald det er lidt utrygt at tænke på at en fremmed skal bo i ens lejlighed når man ikke er tilstede. Udlejning af lejlighed er ihvertfald ikke så lige til når man står og skal ordne det hele selv. Det er så her et firma som Homeconnector passer perfekt ind. Ikke nok med at de kan hjælpe dig med at finde en lejlighed hvis du står og mangler et sted at bo, så kan de også hjælpe dig med lejlighedsudlejning. Homeconnector har nemlig en professionel side for udlejere, hvor man trygt kan finde den perfekte lejer der opfylder alle ens krav. De sørger for at lave en god screening af lejere, og tilbyder udover en obligatorisk udlejningsaftale blandt andet en administrationsaftale. I administrationsaftalen kan man f.eks bede dem om at være kontakt person for udlejeren så man slet ikke skal have noget med lejeren at gøre, hvilket da er super smart og dejlig let! Derudover tilbyder de også rådgivning igennem hele forløbet.

Monday Mumbles (On a Tuesday)

stocksnap_7e99y5b2cu

♥ 01. Good Morning. Yesterday I’ve been starting to plan what to read and how to go about it for my first exam which is in a few weeks. I’ve also been eating M&M peanuts as my grandma gave me a huge bag of them. Today I will be doing the exact same. I had planned on posting this yesterday but time just flew by and I forgot about it. ?

15 Very Cheap Iphone Cases

covers-2016

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6/ 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Half of September my Iphone was without a cover as my last one sort of broke. My last three covers have been from the brand ‘SkinnyDip’ and I loved them all. However, SkinnyDip is a bit pricy for an item that breaks semi frequently and I figured I’d just opt for something else this time. Hopefully this post will inspire someone:)  Oh, and I personally ordered the snowwhite cover and it is now on my phone – it’s soooo cute.

 

Låst Ude // Locked out

En aften ved en 20:00 tiden, for en uges tid siden ringede det på min dør. Jeg sad og ‘gamede’ (altså nørdede computer spil) lidt med nogle venner online. Jeg skyndte mig hen for at svare døren hvorpå en kvinde stemme sagde; “Ja, eh, undskyld men jeg er din overbo og jeg har altså låst mig selv ude og jeg har ikke nogle ekstra nøgler tæt på mig”.